Menu

Martin

Niets menselijks is Martin Dijkstra vreemd. Zo is hij een liefhebber van zonnig weer. Zoals Martin dat zelf zegt: ,,De energievoorraad stijgt automatisch met het stijgen van het kwik op de thermometer. Dat komt mij goed uit, want tijdens warme dagen weet men ons te vinden. Wij verkopen koele en frisse lucht. Maar niet alleen tijdens warme dagen zijn wij inzetbaar. Dijkstra Airconditoning heb je het volledige jaar nodig. Ik lever en installeer bijvoorbeeld warmtepompunits. Energiezuinige verwarming waarvan het rendement vaak hoger is dan een cv-ketel. Deze units koelen in de zomer en zorgen ’s winters voor verwarming. Ideaal dus."

Martin, geboren en getogen in Soest, is in 1996 gestart met zijn eigen airconditioningsbedrijf. Uiteraard heeft hij in Soest maar ook ver daarbuiten ondernemingen, organisaties en particulieren voorzien van airco en/of warmtepompunits. Dagelijks ondervindt Martin waarom hij een prachtig vak heeft. ,,Ik heb, vanwege het directe contact met mijn klanten en potentiele klanten, een dynamisch en leuk beroep." 

Dijkstra Airconditioning

Voor alle soorten ruimtes bieden wij de juiste apparatuur, voor kantoren, winkels, restaurants maar ook voor in huis hebben we voor u een compleet assortiment airconditioning apparatuur.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan!

Aanvragen