Menu

Dijkstra Airconditioning voor deskundig Onderhoud

Het afsluiten van een periodiek onderhoudscontract bevelen wij van harte aan. Wij komen dan jaarlijks langs voor onderhoud. Bij goed onderhoud wordt de levensduur aanmerkelijk verlengd. Onnodige storingen worden voorkomen en het energieverbruik van een goed onderhouden installatie blijft laag. Goed voor uw portemonnee en het milieu. 

Bovendien maakt u alleen bij een onderhoudscontract (jaarlijks onderhoud) gebruik van de garantietermijn die onze importeurs geven indien er jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd. Deze garantie is echter alleen mogelijk, op apparatuur wat bij ons is aangeschaft, of na een inspectie door de servicemonteur. Een onderhoudscontract geeft u tevens voorrang bij storingen en onderhoudswerkzaamheden.

Voor zowel grote als kleine installaties voeren wij het onderhoud deskundig uit. Wij zijn gespecialiseerd in de VRF en Multi-split systemen. Ook voor bestaande installaties bieden wij een onderhoudscontract aan. Kortom u hoeft zich minder zorgen te maken over uw koelinstallaties wanneer u ze regelmatig door ons laat onderhouden.

Maak daarom gebruik van de onderhoudsdienst van Dijkstra Airconditioning. Op basis van een onderhoudscontract houden wij uw installatie in topconditie.

Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u meer informatie over ons onderhoudscontract? NEEM CONTACT OP

Dijkstra Airconditioning

Voor alle soorten ruimtes bieden wij de juiste apparatuur, voor kantoren, winkels, restaurants maar ook voor in huis hebben we voor u een compleet assortiment airconditioning apparatuur.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan!

Aanvragen